IMG_9784

Geschrokken van het getal op de weegschaal

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben deze week niet goed bezig geweest. Ik heb echt mijn best gedaan, maar de weegschaal was niet lief voor me. Het is een kloteding of ik had een kloteweek. Ergens tussenin zal de waarheid liggen. Je snapt het al: ik ben aangekomen afgelopen week.

Mijn weegschaal heeft ze niet alle 24 in het kratje

Ik houd een kleine slag om de arm, omdat mijn weegschaal de laatste weken niet echt betrouwbaar blijkt. Soms ben ik ineens 2 kilo lichter of dan ineens 3 kilo zwaarder. Inmiddels ga ik 10 keer op de weegschaal staan en neem ik het getal dat ik het vaakst voorbij zie komen. Ik begin op zijn zachts gezegd een beetje aan de kwaliteit te twijfelen.

Maar het hoeft ook niet aan de weegschaal te liggen. Ik heb misschien ook wel iets te veel geluk gehad de afgelopen weken. Hoe dan ook: al met al was het even een domper.

Een real-life-chat

Wat wel erg leuk was, was het eerste etentje van Laura, Karin en mij. Laura had heerlijk gekookt (zie onderstaande foto’s). We hebben tips uitgewisseld en moeilijke momenten gedeeld. Het is allemaal zo herkenbaar. En ook wel leuk om naast de gesprekjes via whatsapp ook in het echt van gedachten te wisselen. We hebben nieuwe doelen gesteld en gaan er weer vol voor.

Vind ons leuk

Ennnnnnn: we hebben een Facebook-pagina. Je bent welkom om je tips en ideeën met ons te delen: zowel op dit blog als op Facebook.

Foto’s van de gerechten

Laura had heerlijk gekookt voor ons.

Salade met geitenkaas, pijnboompitten en olijven

IMG_9783
Tomaatjes uit de oven

IMG_9784


Samen met de linzen en chorizo in rode wijn was het een plaatje op mijn bord

IMG_9788

 

En om het af te toppen een heerlijk nagerecht met appels (en crumbles, maar die mogen geen naam hebben)

IMG_9790

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wil je meepraten?
We zijn benieuwd naar jouw mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *