Violeta

Appels met peren vergelijken: kledingtips voor jouw figuur

Ik ben altijd jaloers op stevige vrouwen die in verhouding zijn. Daarmee bedoel ik dat ze niet alleen maar een extreem dikke kont/buik/vulmaarin hebben, maar van alles te veel.

Een bal gehakt op een stokje

Ik omschrijf mezelf vaak als een bal gehakt op een stokje. En dat is niet om mezelf naar beneden te halen, maar iedereen heeft er wel meteen een beeld bij. Jij vast ook nu :). Qua broeken pas ik in maat s of 36. Maar dat geldt niet voor de rest van mijn lijf. Daarom vind ik het moeilijk om leuke kleren te vinden. Meestal vind ik heel veel broeken en rokken, maar wat doe je daar dan op? Het liefst een heel wijde blouse of shirt, maar dan accentueer ik mijn bal gehakt wat te veel. Aan de andere kant ben ik ook trots op het deel van mijn lijf dat wel begrepen heeft dat ‘we’ aan het lijnen zijn.

Voor elk figuur kledingtips

Ik stuitte op deze website waarin uitgelegd wordt welke kleding voor welk figuur geschikt is. Zo moet ik het accent leggen op decolleté en benen. En ik moet op zoek naar de a-lijn. Check, ga ik doen. Benieuwd welke kleding het beste uit jouw figuur haalt?

Grote maten voor gezellige mensen

Steeds meer bekende merken denken ook aan de volslanken onder ons. En dan doel ik niet op van die vormeloze lappen die je ook bij de eerste de beste campingwinkel kunt aanschaffen. Een kleine greep:

Al moet me wel van het hart dat alle deze modellen van het type ‘van alles iets te veel’ zijn. Ik heb nog geen bal gehakt op een stokje gezien. Of eentje met een heel smal bovenlijf en een enorm achterwerk. Ik denk eerlijk gezegd dat daar geen eer aan te behalen is.

 

 

4 antwoorden
 1. Duane Varley
  Duane Varley says:

  Need to find effective advertising that isn’t completely full of it? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was kinda the point. We can send your promotional copy to websites through their contact forms just like you’re receiving this note right now. You can specify targets by keyword or just do mass blasts to sites in any country you choose. So let’s say you’re looking to send a message to all the contractors in the US, we’ll scrape websites for only those and post your ad message to them. As long as you’re promoting a product or service that’s relevant to that niche then you’ll receive an awesome result!

  Shoot me a reply to leo6866tay@gmail.com to find out more info and pricing

  Beantwoorden
 2. Rochell Stinnett
  Rochell Stinnett says:

  Greetings, I was just checking out your site and filled out your feedback form. The feedback page on your site sends you these messages via email which is why you’re reading through my message at this moment correct? That’s half the battle with any kind of advertising, getting people to actually READ your ad and I did that just now with you! If you have something you would like to blast out to millions of websites via their contact forms in the US or to any country worldwide let me know, I can even focus on your required niches and my charges are very low. Send a message to: Phungcorsi@gmail.com

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Wil je meepraten?
We zijn benieuwd naar jouw mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *