Voetstappen in het zand-unsplash

Een teken van leven

Het waren drukke tijden voor mij. Ik steek veel uren in mijn bedrijf en mijn tijdelijke baan hield op met bestaan vanwege een reorganisatie. En of dat allemaal nog niet genoeg is, zijn we ook nog aan het rondkijken naar een ander huis. Maar het goede nieuws is dat ik niets ben aangekomen (ook niets afgevallen helaas). Dit is dus mijn gewicht als ik niet keihard aan het lijnen ben, maar ook niet alles eet wat ik op mijn pad vind.

Goed om te weten toch?

Stop met sporten

Ik heb in de tussentijd wel mijn research gedaan. Zo heb ik gelezen dat sporten niet altijd helpt. Sterker nog: het kan je nog meer in de problemen brengen omdat je ook meer eetlust krijgt.

Niet schransen maar bewust eten

En ik ben in het mindfull eten gedoken. Wat zoiets betekent als: bewuster eten en genieten van wat je eet. Klinkt best logisch toch?

Maar goed: deze blogs volgen deze week. Dit is een dus een soort van cliffhanger en teken van leven ineen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wil je meepraten?
We zijn benieuwd naar jouw mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *